4. juuni 2009
Jaga lugu:

Karsti elurajoonis valmisid kolm kortermaja

Tallinnas uue Karsti elurajooni esimese etapi avab Facio Ehituse ASi tütarettevõte Karsti Kodu OÜ 6. juunil. Avamispäeval broneeritud 21 000-26 000 kroonise ruutmeetrihinnaga korterite hinnad on kuni 20 protsenti soodsamad.

Nõmme maastikukaitseala kõrval asuva Karsti elurajooni esimene korterelamu valmis novembris ning nüüd lisandus sellele veel kaks 9-korruselist hoonet 70 korteriga. Lisaks rajati elurajooni teedevõrk, haljastus ning kolm laste mänguväljakut. 

Elamute tüüpkorrustel paikneb viis korterit - kaks 2toalist, kaks 3toalist ning üks 1toaline, mida ühendab turvauksega koridor. Mõlemas majas on eksklusiivseimaks läbi kahe ülemise korruse ulatuv 120ruutmeetrine korter koos sauna, katuseterrasside ja eraldiseisva lisasissepääsuga trepikoja viimaselt tasandilt.

Valminud korterite hinnavahemik on 21 000-26 000 krooni ruutmeetri eest. 6. juunil toimuval uue elurajooni avamise päeval on korterite broneerimisel hinnad kuni  20 protsenti soodsamad. Swedbank pakub Karsti objektile tavapärasest madalamat omafinantseeringut ja intressi.

Arhitekt Ain Padrik on Karsti kortermajad projekteerinud Eesti mõistes unikaalsete erkeritega ehk hoone välisseinast väljaulatuvate toaosadega, mille klaasseinte kaudu avaneb vaade kolme ilmakaarde. Majade välisfassaadi ilmestab klaasfassaadiga ümar trepikoda koos liftiga klaasšahtis.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee