3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tüüptehing: ridaelamuboks Keila kandis 1,4 miljonit

Tüüpilised kinnisvaratehingud mai teisest poolest kinnisvarabüroo Uus Maa vahendusel.

Korterid: Üüritehing

Üüri hind 1600.- + kommunaalkuludAsukoht: Tallinn, Õismäe tee 45Üldandmed: 33 m2Ehitusaasta:  1974Turuväärtust alandavad tegurid: ühendatud vannituba ja WCTuruväärtust tõstavad tegurid: teine korrus,Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Larissa Grižak Müügiperiood: 3 päeva

MüükMüügihind 900 000.-

Korter Tallinnas

Asukoht: Paldiski mnt 24-8Üldandmed: 68m2 (3 tuba)Ehitusaasta:  1938Turuväärtust tõstavad tegurid: Asukoht (transpordiühendus), maja väga hästi renoveeritud, kõrged laed, ümberplaneerimisvõimalus, eraldi köökTuruväärtust alandavad tegurid: müra tänavaltVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Siim TarvisMüügiperiood: 4 nädalat

Majad:Müük

Ridaelamuboks Keila vald

Müügihind 1 400 000.-Asukoht: Keila vald, Kulna küla, Tamme tee 4Üldandmed: 146 m2 ja krunt 675 m2Ehitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: uus,  hea planeeringuga, avar, kõrgete lagedega “valge karp” kujul boks; kõrghaljastusega  suur krunt, Keila linna lähedus;Turuväärtust alandavad tegurid: kaugus TallinnastVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Külli FriedrichsonMüügiperiood: 6 kuud

Ridaelamuboks Keila valdMüügihind 1 387 500.-

Asukoht: Keila vald, Kulna küla, Tamme tee 4Üldandmed: 146 m2 ja krunt 675 m2Ehitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: uus,  hea planeeringuga, avar, kõrgete lagedega “valge karp” kujul boks; kõrghaljastusega  suur krunt, Keila linna lähedus;Turuväärtust alandavad tegurid: kaugus TallinnastVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Andrus SoonseinMüügiperiood: 6 kuud

Korter Põhja- Tallinnas

Müügihind 1 000 000.-Asukoht: Põhja-Tallinn, Tööstuse 47a-47Üldandmed: 83,2 m2Ehitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: uus,  hea planeeringuga, avar, kõrgete lagedega ;kiiresti arenev piirkond; vastas Kalamaja park; Kesklinna lähedusTuruväärtust alandavad tegurid: 1-tuba ilma aknata;Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Alar PauklinMüügiperiood: 1 kuu uue hinnaga

Majaosa Nõmmel

Müügihind 1900 000.-Asukoht: Tallinn, Nõmme linnaosa ,Pärnu mnt 215Üldandmed: 73,2 m2, ½ mõtteline osa kinnistust 327,5 m2Ehitusaasta:  1938Turuväärtust tõstavad tegurid: kaunis Juugendstiilis maja, renoveeritud seest- ja väljastpoolt, säilitatud vana arhitektuur ja stiilne sisekujundusTuruväärtust alandavad tegurid: rongi- ja liiklusmüraVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Silva RahnelMüügiperiood: 7 kuud

Krundid 10 kruntiAsukoht: Saku Vald Tänassilma küla, Arunõmme tee 2; 4; 5; 6; 8; 9; 11, Arusisaliku 1 ja 2

10 krundi ostu eesmärk: ehitada kruntidele majadHind ühel krundil: 485 000.- + KMHind kokku:  5 723 000.-Vahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Fred LinnuküttMüügiperiood: 10 päeva

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785