3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäele plaanitakse kümmet uut korterelamut

Tallinna linnavalitsus algatab K-Projekt AS taotlusel Harku järve lähistel asuvale alale kümne korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on luua võimalus rajada 5,01 ha suurusele maa-alale seitse kuni 14 korruselist äripindadega korterelamut ning kolm kuni 12 korruselist korterelamut. Ühtlasi plaanib arendaja rajada alale lasteaiahoone, kuni seitsmekorruselise parkimismaja ning pargiala.

Detailplaneeringuala, mis hõlmab Kadaka tee 74, 74a, 74c, 74d, 74g, 74l, 74m, 74n ja 72c krunte, asub Mustamäe linnaosas ja külgneb vahetult Haabersti linnaosa piiriga. Ala asub Järveotsa tee ja Kadaka tee vahel, Akadeemia tee pikenduse ääres.

Detailplaneeringu eskiis on Mustamäe linnaosa arengu ja maakasutuse otstarbega kooskõlas ning linnaruumi sobiv. Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles ja detailplaneeringu eskiislahenduse koostas K-Projekt AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785