3. juuni 2009

Mustamäele plaanitakse kümmet uut korterelamut

Tallinna linnavalitsus algatab K-Projekt AS taotlusel Harku järve lähistel asuvale alale kümne korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on luua võimalus rajada 5,01 ha suurusele maa-alale seitse kuni 14 korruselist äripindadega korterelamut ning kolm kuni 12 korruselist korterelamut. Ühtlasi plaanib arendaja rajada alale lasteaiahoone, kuni seitsmekorruselise parkimismaja ning pargiala.

Detailplaneeringuala, mis hõlmab Kadaka tee 74, 74a, 74c, 74d, 74g, 74l, 74m, 74n ja 72c krunte, asub Mustamäe linnaosas ja külgneb vahetult Haabersti linnaosa piiriga. Ala asub Järveotsa tee ja Kadaka tee vahel, Akadeemia tee pikenduse ääres.

Detailplaneeringu eskiis on Mustamäe linnaosa arengu ja maakasutuse otstarbega kooskõlas ning linnaruumi sobiv. Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles ja detailplaneeringu eskiislahenduse koostas K-Projekt AS.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688