3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Floorin AS ja Balti Plaadikaubanduse AS avasid Tartus uue salongi

Floorin AS ja Balti Plaadikaubanduse AS edendavad koostööd Lõuna-Eestis. Tartus, Ringtee 26B avatud uues salongis on esindatud mõlema ettevõtte tootevalik.

Floorin AS juhatuse esimehe Arvi Mägini sõnul on see loogiline jätk firmade koostöö arengus muutunud turuolukorras, kus efektiivsus on olulisem kui kunagi varem.  

FLOORIN AS on üks suuremaid põrandamaterjalide müüjaid Eesti turul, partneriteks ligi 30 maailma juhtivat põrandamaterjalide tootjat: Forbo Flooring, Polyflor, Desso, Wissenbach, Plastex, Bergo, Duuri, Rephouse jpt.

Balti Plaadikaubanduse AS põhitegevus on seotud keraamiliste plaatide impordi ja müügiga peamiselt Eesti turul, partneriteks on rahvusvaheliselt tuntud keraamiliste plaatide tootjad: Marazzi, Impronta Ceramiche, FloorGres, Marca Corona, Cinca jpt..

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785