3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elveso kuulutas välja Lagedi torustikuhanke

Rae valla elektri-, vee- ja soojusettevõte Elveso kuulutas välja Lagedi piirkonna vee- ja kanalisatsioonitorustiku esimese projekteerimis- ja ehitushanke, teine ja kolmas hange kuulutatakse välja juunikuu jooksul.

AS Elveso juhataja Toomas Heinaru sõnul on tegemist esimese hankega kolmest Rae valla Pirita jõe reoveekogumisala veemajandusprojekti raames korraldatavast torustiku ehitushankest, millega luuakse 2010. aasta lõpuks kogu piirkonna ulatuses liitumisvõimalused veevärgiga ning renoveeritakse või ehitatakse välja vee- ja kanalisatsioonitorustik.

“Esimese hanke käigus otsime ettevõtjaid, kelle ülesandeks saab rajada Lagedile üle 25 kilomeetri vee- ja kanalisatsioonitorustikku, paigaldada 36 hüdranti, luua liitumisvõimalus üle 300 majapidamisele ning rajada 9 pumplat,” ütles Heinaru.

Esimese hanke pakkujatel on võimalik esitada pakkumised kolme eraldiseisva osa teostamiseks, pakkumiste esitamise tähtaeg on 7. juulil, hanke võitjad peaksid alustama projekteerimisega augustis ning ehitustöödega käesoleva aasta sügistalvel. Lagedi torustiku rajamise planeeritav lõpp on 2010. aasta sügis.

Pirita jõe reoveekogumisala veemajandusprojekti raames on tänaseks edukalt läbi viidud omanikujärelvalve ja inseneri teenuse hange, mille tulemusena sõlmiti 5. mail leping AS-iga Infragate Eesti. Hetkel on käimas veetootmise hange, mille pakkumised laekuvad järgmisel nädalal.

Rae valla veemajandusprojekti lõpptähtaeg on 2010. aasta detsember ning selle planeeritav maht on ligi 225 miljonit krooni, millest millest ligi 70% saadakse SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse vahendusel Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi meetmest "Veemajanduse infrastruktuuri arendamine” ning ligi 30% katab omafinantseeringuna AS Elveso. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785