2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlva Teed ja Uus Maa sõbralikud nii perele kui töötajale

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkursil osalenud ehituse ja kinnisvara valdkonnas tegutsevatest ettevõtetest jõudsid TOP25 hulka Põlva Teed AS - 6. koht, ja kinnisvarabüroo Uus Maa - 20.-22. koht.

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkurssi on Pere ja Kodu, Äripäeva ja Rahvastikuministri Büroo eestvedamisel korraldatud üheksa aastat.

Konkursist osavõtt oli vabatahtlik. Tänavu osales konkursil 59 ettevõtet, neist lõppvooru (ehk täideti nii ettevõtte juhi kui ka töötajate poolsed ankeedid) jõudis 49 ettevõtet. TOPi esikolmiku moodustasid advokaadibüroo Sorainen, masina- ja metallitööstuses tegutsev AS Estanc ja Microsoft Estonia OÜ.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785