Põlva Teed ja Uus Maa sõbralikud nii perele kui töötajale

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkursil osalenud ehituse ja kinnisvara valdkonnas tegutsevatest ettevõtetest jõudsid TOP25 hulka Põlva Teed AS - 6. koht, ja kinnisvarabüroo Uus Maa - 20.-22. koht.

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkurssi on Pere ja Kodu, Äripäeva ja Rahvastikuministri Büroo eestvedamisel korraldatud üheksa aastat.

Konkursist osavõtt oli vabatahtlik. Tänavu osales konkursil 59 ettevõtet, neist lõppvooru (ehk täideti nii ettevõtte juhi kui ka töötajate poolsed ankeedid) jõudis 49 ettevõtet. TOPi esikolmiku moodustasid advokaadibüroo Sorainen, masina- ja metallitööstuses tegutsev AS Estanc ja Microsoft Estonia OÜ.

 


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed