2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perefirma astub masu vastu laia tootevalikuga

Vohnjas tegutsev tosina töötajaga perefirma Temper OÜ, mis valmistab kõrgtehnoloogilistel tööpinkidel aiapiirdeid, konstruktsioone Norra õlitootjatele ja kuulventiile Rootsi turule, püüab majanduslangusest jagu saada laia tootevalikuga.

"Käive on langenud ja kasumist ei saa ka rääkidagi, aga praegune madalseis tuleb üle elada,“ rääkis Virumaa Teatajale firma kaasomanik ja juhatuse liige Raivo Ruuto, lisades, et kõrge kvalifikatsiooniga püütakse säilitada töö, ehkki töömeestel tuleb teha põhitöö kõrval igasuguseid töid.

Firma asutaja ja juhatuse liige Rein Ruuto rääkis, et Temper OÜ alustas 17 aastat tagasi metallkorstnate, mahutite ning muude energeetiliste seadmetega, mis on ettevõtte toodanguks siiani. Ehitusturu laienemisel hakati järjest rohkem tegelema ka ehituskonstruktsioonide valmistamise ja paigaldusega ning käsipuude ning rõdupiirete valmistamisega.

Temperi suurimad projektid möödunud aastal olid Kadarbiku talu piiritustehase ehitus ja Suurbritanniasse valmistatud mobiilne segusõlm, kus valmib kuni 300 kuupmeetrit betooni tunnis.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785