2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma langes varguse ohvriks

Merko alltöövõtja, kes ehitas Jõgevamaal Tabivere alevikus Emajõe Veevärgi tellimusel vee- ja kanalisatsioonitorustikku, sai poole miljoni krooni ulatuses kahju varguse läbi. 

Ööl vastu 1. juunit varastati Tabivere alevikus asuvalt ehitusplatsilt sõiduauto järelhaagis, koos seal olnud asjadega, vahendas Postimees. Kanistritest varastati diislikütet, lahti muugiti kaks konteinerit, lõhuti soojaku ja ühe veoki aken. Kadunud on generaator, eletrikeevitusagregaat ja hüdrokeskus. Ehitusfirma arvestusel on kahju kogusummaks 500 000 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785