Vink: ehitusmahud välismaal kasvavad

Nordeconi juht Jaano Vink usub, et ehituses välismahud veel kasvavad, nagu näitasid ka statistikaameti arvutused, mille kohaselt esimeses kvartalis kasvasid ehitusmahud väljaspool Eestit 6 protsenti.

"Usun küll, et välismahu kasv pigem tõuseb, sest Eestis lähemal ajal kõigile tööd ei jätku - järelikult püütakse seda leida mujalt," vahendab Postimees Vinki vastust küsimusele, kas Eesti ehitajad vaatavad tulevikus pigem välismaale.

Praegu on tema sõnul mõtet tegutseda nendel turgudel, mida juba mingil määral tuntakse või kus toimuv on oma riskidelt minejatele/tegutsejatele arusaadav. Drastiliselt langenud elumajade ehitust kommenteerides märkis Vink, et tõenäoliselt lähiaastail mahud ei suurene.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed