29. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vink: ehitusmahud välismaal kasvavad

Nordeconi juht Jaano Vink usub, et ehituses välismahud veel kasvavad, nagu näitasid ka statistikaameti arvutused, mille kohaselt esimeses kvartalis kasvasid ehitusmahud väljaspool Eestit 6 protsenti.

"Usun küll, et välismahu kasv pigem tõuseb, sest Eestis lähemal ajal kõigile tööd ei jätku - järelikult püütakse seda leida mujalt," vahendab Postimees Vinki vastust küsimusele, kas Eesti ehitajad vaatavad tulevikus pigem välismaale.

Praegu on tema sõnul mõtet tegutseda nendel turgudel, mida juba mingil määral tuntakse või kus toimuv on oma riskidelt minejatele/tegutsejatele arusaadav. Drastiliselt langenud elumajade ehitust kommenteerides märkis Vink, et tõenäoliselt lähiaastail mahud ei suurene.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785