29. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paide jäätmejaam ehitati 10 miljoniga

Paide jäätmejaama esimese järgu ehitustööde maksumus on 10 066 469 krooni, millest  Keskkonnainvesteeringute Keskuse osa on  8 901 687 krooni.

Paide linna omafinantseering on 1 146 560, Paide vallal  3645 ja  Väätsa vallal 14 577 krooni. Jäätmejaama ehitasid OÜ Betoneks Ehitus, OÜ Tafrix ja AS Järva Teed.

Paide vana prügimäe ligiduses paiknev jäätmejaam kujutab endast suurt asfalteeritud platsi, mille keskel väike ühekorruseline hoone, kirjutab Järva Teataja. Kolme nädala pärast avatav jäätmejaam võtab tasuta vastu taaskasutatavaid jäätmeid, nagu vanametall, ehitus- ja lammutusjääde,  ning suuremõõtmelisi  ja ohtlikke jäätmeid. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785