Pädaste mõisahärra tahaks Loona mõisat rentida

Pädaste mõisa üks omanik Martin Breuer ja Kihelkonna turismiarendaja Maarika Toomel osalevad vastloodud mittetulundusühingu egiidi all Loona mõisa rendikonkursil.

Keskkonnaameti välja kuulutatud konkursil osaleb teise firmana OÜ Felsland, mille taga on Kihelkonna vallas Tammese külas Anni turismitalu pidav Rando Raik ja Kuressaare Sanatooriumi programmijuht Aadi Aadussoo, kirjutab Oma Saar.

Loona mõisa külastuskompleksi rendikonkursi avalduste laekumise tähtaeg oli 30. aprill,  rendikonkurssi pikendab keskkonnaministeerium nõue, et mõlemad pakkujad lisaksid 2. juuniks andmed tagatise kohta.

Rentnik peab kindlustama rendilepingu täitmise ja rendile antud riigivara nõuetekohase säilimise ja tagastamise vähemalt 20-protsendilise tagatisega rendile antava vara harilikust väärtusest, milleks Loona mõisa puhul on 7 313 719 krooni.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed