27. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pädaste mõisahärra tahaks Loona mõisat rentida

Pädaste mõisa üks omanik Martin Breuer ja Kihelkonna turismiarendaja Maarika Toomel osalevad vastloodud mittetulundusühingu egiidi all Loona mõisa rendikonkursil.

Keskkonnaameti välja kuulutatud konkursil osaleb teise firmana OÜ Felsland, mille taga on Kihelkonna vallas Tammese külas Anni turismitalu pidav Rando Raik ja Kuressaare Sanatooriumi programmijuht Aadi Aadussoo, kirjutab Oma Saar.

Loona mõisa külastuskompleksi rendikonkursi avalduste laekumise tähtaeg oli 30. aprill,  rendikonkurssi pikendab keskkonnaministeerium nõue, et mõlemad pakkujad lisaksid 2. juuniks andmed tagatise kohta.

Rentnik peab kindlustama rendilepingu täitmise ja rendile antud riigivara nõuetekohase säilimise ja tagastamise vähemalt 20-protsendilise tagatisega rendile antava vara harilikust väärtusest, milleks Loona mõisa puhul on 7 313 719 krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785