26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa ostab 20 mln eest kortereid kokku

Uus Maa Kinnisvarabüroo plaanib koos investoriga 20 mln krooni eest tüüpkortereid kokku osta.

Selle tarbeks on loodud eraldi ettevõte Uus Maa Invest, mille eesmärgiks ja tegevusalaks on kinnisvarasse investeerimine. Pikemas perspektiivis on ettevõttel plaan siseneda ka kinnisvara arendustegevusse, teatas ettevõte.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Jaanus Laugus sõnab: “Usume, et turul on kinnisvarahindade tase väga soodne ning praegu on õige aeg teha parimad tehingud."

Kokku ei osteta kõiki kinnisvaraobjekte, vaid pigem teenindatakse neid, kellel on tähtis likviidsus ja kinnisvara realiseerimisega kiire.

Uus Maa Invest valib oma portfelli soodsa hinnaga elamispinnad Tallinna linna väljakujunenud piirkondades. Samas on huvipakkuvad kõik märkimisväärse allahindluse läbi teinud kinnisvarapakkumised üle Eesti.

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff lausub: “Kevadised tuuled on Eesti kinnisvaraturule toonud mitmeid välismaiseid ostjaid ja investoreid, kes tunnetavad turupõhjale iseloomulikke tendentse. Nad on valmis ostma Eesti parimat kinnisvara väga soodsalt, mida eestlane siis hiljem kallilt tagasi ostab. Ja ausalt, ei tahaks lasta sellisel situatsioonil juhtuda.”

Ettevõtte teatel ei ole tegemist turunduskampaaniaga. Pikemas perspektiivis on Uus Maa Investi kinnisvaraportfellist plaanis kujundada huvilistele avatud investeerimisfondi laadne toode.

“Hetkel planeerime investeerida finantsinvestori kaasabil kuni 20 miljonit krooni Tallinna tüüpkorteritesse. Seejärel otsustame edaspidise tegevuse,” lisas Jaanus Laugus.

 

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785