26. mai 2009
Jaga lugu:

Lõunakeskuse laiendus nihutab Tartu piire

Seoses Lõunakeskuse laienemisega rajatavate uute hoonetega on kavas korrigeerida ka Tartu linna ja Ülenurme valla vahelist piiri selliselt, et kokkuvõttes suureneb Tartu linna territoorium enam kui 20 000 ruutmeetri võrra.

Tartu linnavalitsus kiitis heaks ja edastas linnavolikogule eelnõu, millega taotletakse Tartu linna ja Ülenurme valla piiride korrigeerimist selleks, et Lõunakeskuse uued rajatavad hooned jääksid tervikuna Tartu linna territooriumile.

Kavandatava piiri korrigeerimisega loovutab Tartu linn Ülenurme vallale 191 ruutmeetrit maad ja Ülenurme vald Tartu linnale 20 455 ruutmeetrit maad. Kokku arvatakse Tartu linna koosseisu juurde 20 265 ruutmeetrit maad.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt