26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KMG Inseneriehitus ehitab 26 miljoni eest raudteeplatvorme 

Eile allkirjastasid  KMG Inseneriehituse AS ja  EVR Infra AS peatöövõtulepingu Keila-Paldiski ja Tallinn-Riisipere raudteeplatvormide euronõuetele ehitamiseks.

Hanke „Reisiplatvormide üleviimine eurokõrgustele Liinidel Keila-Paldiski ja Riisipere-Keila-Tallinn“ koostöös Soome firma Niska& Nyyssönen OY-ga võitnud ettevõte projekteerib ja ehitab platvorme 26,2 miljoni krooni eest.

Lepingu raames teostatakse selle aasta lõpuks reisijateplatvormi projekteerimis-ehitustööd 17 raudteejaamas, viies reisijateplatvormid vastavusse euronõuetega, koos varikatuste-, piirete ja  platvormide valgustuse rajamisega.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785