Pärnu mudaravila kasvab kolme aastaga spaahotelliks

Täna kehtestas Pärnu linnavalitsus muinsuskaitse all oleva mudaravila kinnistu detailplaneeringu.

Linnavalitsusega kinnistu hoonestusõiguse lepingu sõlminud OÜ Mudaravila Investeeringud kavatseb vana mudaravila, aadressil Ranna puiestee 1, restaureerida ja ehitada sellest 16 meetrit mere poole põhiosas kolmekorruselise juurdeehitise, vahendab Pärnu Postimees.

Valgest betoonist juurdeehitusse on kavandatud 62 hotellituba, restoran ja kohvik. Hoonestusõiguse lepingu järgi peab OÜ Mudaravila Investeeringud vanast mudaravilast ümber ehitatava spaahotelli avama kolme aasta jooksul.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed