25. mai 2009

Pärnu mudaravila kasvab kolme aastaga spaahotelliks

Täna kehtestas Pärnu linnavalitsus muinsuskaitse all oleva mudaravila kinnistu detailplaneeringu.

Linnavalitsusega kinnistu hoonestusõiguse lepingu sõlminud OÜ Mudaravila Investeeringud kavatseb vana mudaravila, aadressil Ranna puiestee 1, restaureerida ja ehitada sellest 16 meetrit mere poole põhiosas kolmekorruselise juurdeehitise, vahendab Pärnu Postimees.

Valgest betoonist juurdeehitusse on kavandatud 62 hotellituba, restoran ja kohvik. Hoonestusõiguse lepingu järgi peab OÜ Mudaravila Investeeringud vanast mudaravilast ümber ehitatava spaahotelli avama kolme aasta jooksul.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688