25. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu mudaravila kasvab kolme aastaga spaahotelliks

Täna kehtestas Pärnu linnavalitsus muinsuskaitse all oleva mudaravila kinnistu detailplaneeringu.

Linnavalitsusega kinnistu hoonestusõiguse lepingu sõlminud OÜ Mudaravila Investeeringud kavatseb vana mudaravila, aadressil Ranna puiestee 1, restaureerida ja ehitada sellest 16 meetrit mere poole põhiosas kolmekorruselise juurdeehitise, vahendab Pärnu Postimees.

Valgest betoonist juurdeehitusse on kavandatud 62 hotellituba, restoran ja kohvik. Hoonestusõiguse lepingu järgi peab OÜ Mudaravila Investeeringud vanast mudaravilast ümber ehitatava spaahotelli avama kolme aasta jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785