25. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Handelsbankenist saab krundiostuks laenu

Soovijatel on võimalus soetada Handelsbankenist võetud pangalaenuga kõigi kommunikatsioonidega varustatud elamukrunt hinnatud elamurajoonis Meriväljal, teatas Arco Vara.

Arco Vara maakleri Aivar Vilbo sõnade kohaselt on kliendid Merivälja2 kruntide vastu huvi tundnud, kuid ostu finantseerimisel on esinenud raskusi.

«Pangad soovivad täna näha ka krundile projekteeritava elamu projekti ja ehituskalkulatsioone, mida sageli inimestel veel ei ole. Meil on need aga soovi korral paketis olemas,» lisas maakler.

Kodulaenu tingimused Handelsbanken’i klientidele:

• Intress - 6- või 12-kuu Euribor või Handelsbanken EUR PRIME, millele lisandub marginaal• Omafinantseerimise alammäär - on 30%;• Laenuperiood - kuni 25 aastat;• Maksepuhkus - kuni 1 aastat;• Lepingutasu - soodustusega:1500 EEK;• Tagatis - hüpoteek Handelsbankeni kasuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785