20. mai 2009
Jaga lugu:

Pankur: Laenuhädalised võiksid tõsiselt mõelda

Swedbanki jaepanganduse juhi Aet Altroffi sõnul võiksid laenuga hätta sattunud inimesed reaalselt hinnata oma olukorda ja sissetulekuid ning vajadusel vahetada oma vara odavama vastu, vahendab ekspresskinnisvara.ee.

Kommenteerides Ärilehele tüüpilist juhtumit, kus inimene töötas aasta tagasi Soomes ehitajana, teenis 40 000– 60 000 krooni kuus palka, ostis laenuga korteri ja liisis kalli džiibi, kuid nüüd jäi ilma nii tööst kui ka sissetulekust, soovitab Altroff, neil tõsiselt mõelda, kui reaalne on samasuguse sissetulekutaseme pikaajaline säilitamine ja millistest kulutustest tasub loobuda.

 Kodust loobumine on kindlasti kõige viimane valik, kuid tasub mõelda, kas leibkond suudab 30 aastat maksta uhke maja eest. „Eesti inimesed armastavad väga palavalt ka oma autosid ja suhtuvad valuliselt nende vahetamisse odavamate vastu,” sedastab ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee