20. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankur: Laenuhädalised võiksid tõsiselt mõelda

Swedbanki jaepanganduse juhi Aet Altroffi sõnul võiksid laenuga hätta sattunud inimesed reaalselt hinnata oma olukorda ja sissetulekuid ning vajadusel vahetada oma vara odavama vastu, vahendab ekspresskinnisvara.ee.

Kommenteerides Ärilehele tüüpilist juhtumit, kus inimene töötas aasta tagasi Soomes ehitajana, teenis 40 000– 60 000 krooni kuus palka, ostis laenuga korteri ja liisis kalli džiibi, kuid nüüd jäi ilma nii tööst kui ka sissetulekust, soovitab Altroff, neil tõsiselt mõelda, kui reaalne on samasuguse sissetulekutaseme pikaajaline säilitamine ja millistest kulutustest tasub loobuda.

 Kodust loobumine on kindlasti kõige viimane valik, kuid tasub mõelda, kas leibkond suudab 30 aastat maksta uhke maja eest. „Eesti inimesed armastavad väga palavalt ka oma autosid ja suhtuvad valuliselt nende vahetamisse odavamate vastu,” sedastab ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785