19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterson: ekspordiga Eesti ehitust ei päästa

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor Indrek Peterson vastas küsimusele: kas Eesti ehitusturu päästaks ekspordile panustamine? et nii see pole.

„Ekspordiga Eesti ehitust palju ei päästa. Olulisem oleks siseturu jõulisem edendamine. Vaja oleks suuremat tõuget just siit, Eestist,“ märkis ta. „On ju ehitusettevõtjad rajanud oma tegevuse ikka kohalikule turule. Pigem peaks riik toetama ehitust mitmesuguste hangete kaudu ja eurotoetuste tõhusama kasutamise abil. Kuid, jah, ei saa unustada ka eksporti,“ ütles liidu tegevdirektor.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785