14. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva küsib bastionide remondiks 200 miljonit

Narva palub valitsuselt 200 miljonit krooni, et päästa linna rootsiaegsed kindlustused kokkuvarisemisest, kirjutab Eesti Ekspress.

Hiljuti varises osaliselt Narva jõe kaldal asuva bastioni Justitia välismüür. Kivid langesid otse tänavale. Avariiohtlikus olukorras on ka bastion Honor, mille Põhjasõja-aegset püssirohukeldrit ähvardab hävimine.

Narva linnapea Tarmo Tammiste peab hädavajalikuks alustada viivitamatult kindlustustöödega. Muidu jätkub Põhja-Euroopas unikaalse ajaloomälestise pöördumatu häving.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785