13. mai 2009

Tööta jäänud ehitaja avas aiapoe

Eestimaal on käes aeg, mis soosib loovust ja ettevõtlikkust. Nii otsustas abielupaar avada oma Tammiste kodutalus aianduskaupluse, kirjutab Delfi.

"Ega niisama käed rüpes istuda pole ka mingit mõtet," leidis Kõlli talu peremees Urmas Kirsimäe. Üldehitaja kutsega mehel polnud ühel hetkel enam tööd ja siis otsustasid nad abikaasa Ailiga Tammistes asuvas kodutalus aianduskaupluse avada, kirjutas Pärnu Postimees.

"Kümme aastat olen sellest unistanud, võib-olla isegi rohkem," ütles naine. "Et naisel oli poe järele nii suur igatsus, hakkasin kaupluseruume aastat paar tagasi juba tegema, nüüd said need valmis ja aeg oli paras avamiseks," avaldas Urmas Kirsimäe.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688