13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööta jäänud ehitaja avas aiapoe

Eestimaal on käes aeg, mis soosib loovust ja ettevõtlikkust. Nii otsustas abielupaar avada oma Tammiste kodutalus aianduskaupluse, kirjutab Delfi.

"Ega niisama käed rüpes istuda pole ka mingit mõtet," leidis Kõlli talu peremees Urmas Kirsimäe. Üldehitaja kutsega mehel polnud ühel hetkel enam tööd ja siis otsustasid nad abikaasa Ailiga Tammistes asuvas kodutalus aianduskaupluse avada, kirjutas Pärnu Postimees.

"Kümme aastat olen sellest unistanud, võib-olla isegi rohkem," ütles naine. "Et naisel oli poe järele nii suur igatsus, hakkasin kaupluseruume aastat paar tagasi juba tegema, nüüd said need valmis ja aeg oli paras avamiseks," avaldas Urmas Kirsimäe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785