13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu ringtee projektide koostamine käib hooga

Paberil piirab Tartut peagi ringtee, mis juhib transiitliikluse linnakeskmest mööda ja õgvendab ka linlaste tööteed, kuid ehituse alguse kohta ei ole kindlaid lubadusi veel kõlamas.

Tartu Postimees kirjutab, et kõige kaugemale on jõudnud töö Tartu lõuna ümbersõidu (kutsutakse ka lääne ümbersõiduks) projektiga. Lõuna teedekeskuse asedirektor Janar Taal kinnitas, et tehniline projekt peaks põhiosas valmima mai lõpuks, lõpetada jääb siis veel Postijaama ristmiku lahendus, kus Tallinna–Luhamaa tee ühendatakse leivakombinaadi juures raudtee alt tunneli kaudu Ringtee tänavaga.

Taal ütles, et Eesti Raudteelt kooskõlastuse saamisega oli seal probleeme.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785