13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus algatas Jõekalda elamurajooni arendaja pankrotimenetluse

Viru maakohus algatas Pärnumaal Jõekalda elamuarenduspiirkonda rajanud OÜ Jõekalda Elamurajooni pankrotimenetluse ning avalduse läbivaatamine toimub 19. mail Narvas, selgub ametlikest teadaannetest.

Osaühingute Citymarket ja Baltic Real Estate Investment Centre kaudu kinnisvaraarendaja Sven Uusjärvele kuuluva Jõekalda Elamurajooni põhitegevus oli Pärnumaal Paikuse vallas Silla külas 75 kinnistuga Jõekalda elamurajooni rajamine, kirjutas Pärnu Postimees.

2007. aastal oli ettevõtte müügitulu 847 000 krooni, olles kinnisvaraturu muutuste tõttu aastaga vähenenud ligi neli korda. Firma oli 462 000 krooniga kahjumis.

Eelmisel nädalal kuulutas Pärnu kohtutäitur Rannar Liitmaa välja ühisenampakkumise Jõekalda rajooni 48 kinnistu müügiks alghinnaga 8,8 miljonit krooni. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785