8. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korter müüdi kahe tunniga

Vaadates viimase aja tüüptehinguid, võib märgata, et korterid lähevad kaubaks kas paarikuulise müügiprotsessi tulemusel või siis leiavad nad uue omaniku ühe kuni mõne päevaga, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

Aprilli lõpus toimus Maardus tehing, kus ostja ning müüja said kokku juba kahe tunniga.

Korteri vahendanud Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Nadežda Štšjogoleva ütles EkspressKinnisvarale, et korteriostja või olla ehk mingil määral tuttav, kuid ta võis ka lihtsalt silma peal hoida.

„Ostja tuli kohe kui kuulutuse internetti üles panin. Ühe korra vaatas ja tegi broneerimislepingu. Väga hea hinnaga korterid ei seisa kaua,” sõnab maakler ning lisab, et isegi tingimist ei olnud – kohe pärast broneerimist mindi ostu vormistama ja kogu müügiprotsess võttis aega vaid kaks tundi.

Štšjogoleva lisab, et ostjaks oli noor pere, kus kasvab väike laps.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785