7. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välismaale kinnisva ostavad üksikud

Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute konsultant Marge Ambos kirjutab, et praegune raske aeg on mõjutanud kõiki kinnisvarasektoreid ja nõnda ka välismaa kinnisvara ost on jäänud üsna tagasihoidlikuks.

Inimesed tegelevad rohkem oma lokaalse kinnisvaraga ja neid, kes praegu näiteks Hispaaniasse suvekodu ostavad, on üksikuid. Kuigi tark oleks just nüüd välismaa kinnisvarasse investeerida, kuna niisamuti nagu Eestiski, on ka Hispaania kinnisvara hinnad tublisti langenud.

 Hispaanias hinnad on odavad ja turul on soodsaid pakkumisi, lisaks sellele on Atlas International välja tulnud uue pakkumisega. Makstes 30% deposiiti, maksab Atlas ostja eest 2 aastat pangalaenu.

Gran Victoria kinnisvara Hispaanias on saadaval näiteks 1,8 mln krooniga, sissemakse summa  847 233 EEK ning 2 aastat laenumakseid maksta pole vaja. Kahe magamistoaga bangalo koos ühisbasseini ja-aiaga asub golfiväljakute, randade ja peateede  läheduses ning Murcia lennujaam on 13 km kaugusel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785