7. mai 2009
Jaga lugu:

Välismaale kinnisva ostavad üksikud

Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute konsultant Marge Ambos kirjutab, et praegune raske aeg on mõjutanud kõiki kinnisvarasektoreid ja nõnda ka välismaa kinnisvara ost on jäänud üsna tagasihoidlikuks.

Inimesed tegelevad rohkem oma lokaalse kinnisvaraga ja neid, kes praegu näiteks Hispaaniasse suvekodu ostavad, on üksikuid. Kuigi tark oleks just nüüd välismaa kinnisvarasse investeerida, kuna niisamuti nagu Eestiski, on ka Hispaania kinnisvara hinnad tublisti langenud.

 Hispaanias hinnad on odavad ja turul on soodsaid pakkumisi, lisaks sellele on Atlas International välja tulnud uue pakkumisega. Makstes 30% deposiiti, maksab Atlas ostja eest 2 aastat pangalaenu.

Gran Victoria kinnisvara Hispaanias on saadaval näiteks 1,8 mln krooniga, sissemakse summa  847 233 EEK ning 2 aastat laenumakseid maksta pole vaja. Kahe magamistoaga bangalo koos ühisbasseini ja-aiaga asub golfiväljakute, randade ja peateede  läheduses ning Murcia lennujaam on 13 km kaugusel.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee