7. mai 2009

Toompark: inimesed on tuleviku suhtes väga ebakindlad

KV.EE turuülevaate puhul korraldatud online-pressikonverentsil ütles Tõnu Toompark, et inimesed ei osta kinnisvara, kuna tulevik on ebakindel.

„Inimesed ei osta täna kinnisvara laias laastus kahel põhjusel – esiteks ollakse tuleviku osas väga-väga ebakindlad. Teine küsimus on karmistunud laenutingimustes – suurenenud on omafinantseeringumäärad ja nõuded tagatisele,“ märkis ta.

Toompargi sõnul on laenukraanid jälle kinni keeratud sel põhjusel, et turg on ebakindel ja riskantne. „Nii on tegemist justkui ussiga, kes sööb oma saba, kus üks asi põhjustab teist ja teine jälle võimendab esimest.Loodan, et aastaga saame sellest nõiaringist kui mitte välja tungida, siis vähemalt selle nõiaringi murda,“ ütles Toompark.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688