6. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB avab kontori Rocca al Mare kaubanduskeskuses

Neljapäevast, 7. maist alustab tööd uus SEB harukontor Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

SEB uus kontor Rocca al Mare kaubanduskeskuses pakub klientidele täisteenindust: seal saab sooritada kõiki pangatehinguid, sõlmida lepinguid, teha sularahatehinguid, kasutada internetipanka ning sularaha sisse- ja väljamakse automaati. Uus kontor pakub ka investeerimis- ja laenunõustamist eraisikutele ja äriklientidele.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785