4. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: mõned müüjad usuvad imedesse

Pakkumisest võib leida samaväärseid kortereid üle 50% hinnaerinevustega: mõned müüjad loodavad, et äkki läbi ime, ikka keegi on valmis nende kodu ostma paari aasta taguste hindadega, kirjutab  Uus Maa Kinnisvarakonsultantide tegevjuht  Andres Hall.

Teistel on aga erinevatel põhjustel müügiga kiire ning nad on langetanud hinna praegusest keskmisest madalamale, et kiirelt tehinguni jõuda. Kuid ka tehinguhindades esineb sarnaseid anomaaliaid: 2-toalisi magalakortereid, mis üksteisest vaid seisukorra poolest erineda saavad, on ostetud nii 400 000 krooniga kui ka 700 000 krooniga.

See näitab, et turg on ebaühtlane ning olulist rolli mängib omanike paindlikkus ning kiirmüügi vajadus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785