4. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Löökaugud jõutakse Tallinnas lappida mai keskpaigaks

Tänavate hooldusremont on tehtud osaliselt Peterburi teel, töödega on alustatud Peterburi teel Mustakivi tee ja Vesse viadukti vahelisel lõigul, kirjutab Pealinn.

Lasnamäel on tehtud hooldusremont Varraku tänaval, Armatuuri tänaval, Sinimäe tänaval, Kärberi tänaval ja Lasnamäe tänaval. Mustamäel käivad remonditööd Tammsaare teel, Sütiste teel ja Keskuse tänaval, Nõmmel Õie tänava Valdeku ja Vahe tänava vahelisel lõigul, Hiiu tänaval, Pilliroo tänaval ja Kalmistu teel. Valdeku tänaval, Tähetorni tänaval ja Vääna tänaval silutakse teepeenraid.

Kesklinnas tehakse remonti Endla tänaval Tehnika tänavast Suur–Ameerika tänavani ja Tehnika tänaval. Toom-Rüütli tänaval remonditakse kivisillutisega teed ja kohendatakse kõnnitee äärekive.

Tänavu on linn eraldanud tänavate hooldusremondiks  85 miljonit krooni. «15. maiks likvideeritakse  löökaugud linna suurematel magistraalidel,» kinnitas abilinnapea Deniss Boroditš.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785