28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas valmis Meriton Conference & Spa hotell

Skanska EMV on lõpetanud täna avatava Meriton Conference & Spa hotelli ehitustööd ning annab objekti tellijale Meriton Hotels ASile üle.

Tallinna südalinna rajatud uus neljatärnihotell on Skanska EMV viimaste aastate üks suuremaid ehitusobjekte.

Meriton Grand Hotel Tallinna kõrvale, aadressile Paldiski maantee 4 püstitatud Meriton Conference & Spa hotell on seitsmekorruseline, kahe lisakorrusega. Esimesel ja teisel korrusel on restoran, kohvik, konverentsikeskus ning spaa.

Hotellitoad asuvad hoone kolmandal kuni seitsmendal korrusel. Hoone võtab enda alla 3840 ruutmeetrit, suletud netopinda on kokku 19470 ruutmeetrit. Hoone kandekonstruktsioon on ehitatud raudbetoonist (maht 10000 kuupmeetrit) ja armatuurterasest (1300 tonni). Hotelli ruumala on 77300 kuupmeetrit.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785