28. aprill 2009
Jaga lugu:

Reval Hotel avab Riias  spaakompleksi

Täna, 28. aprillill avab Reval Hotel Latvija spaateenuseid pakkuva ESPA Riga.

ESPA Riga  asub Riia südames, hoones, mille 19. sajandi lõpul projekteeris kuulus Läti arhitekt Konstantins Pekšens. Reval Hotel Latvijaga külgneva hoone sisemus on märkimisväärne oma originaalsuse poolest, kus modernne sisekujundus on ühendatud hoone erinevatest ajaloolistest  perioodidest pärinevate joontega. ESPA silmapaistvaimaks sisustuselemendiks on mustast kristallist ja kuldsetest kividest laotud mosaiigiga keerdtrepp.

ESPA kompleksi esimesel korrusel asuvad 18 meetri pikkune mustade mosaiikkivide ja kuldsete joontega bassein, elujõubassein, saun ja aurusaun, basseinibaar, soojendusega istepingid ning erinevad dušid. Teiselt korruselt leiate ESPA kohviku, jõusaali ning maniküüri- ja pediküürisalongid. Külastajatele mõeldud luksuslikud riietusruumid asuvad kolmandal korrusel ning protseduuriruumid ja lõõgastusruumi leiate hoone neljandalt ja viiendalt korruselt. Kuuendal korrusel asub termokompleks, kust leiate saunad, vannid, lõõgastusruumid ja välisõhus asuva elujõubasseini, millest avaneb linnale eriti pimedas imeilus vaade.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt