28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reval Hotel avab Riias  spaakompleksi

Täna, 28. aprillill avab Reval Hotel Latvija spaateenuseid pakkuva ESPA Riga.

ESPA Riga  asub Riia südames, hoones, mille 19. sajandi lõpul projekteeris kuulus Läti arhitekt Konstantins Pekšens. Reval Hotel Latvijaga külgneva hoone sisemus on märkimisväärne oma originaalsuse poolest, kus modernne sisekujundus on ühendatud hoone erinevatest ajaloolistest  perioodidest pärinevate joontega. ESPA silmapaistvaimaks sisustuselemendiks on mustast kristallist ja kuldsetest kividest laotud mosaiigiga keerdtrepp.

ESPA kompleksi esimesel korrusel asuvad 18 meetri pikkune mustade mosaiikkivide ja kuldsete joontega bassein, elujõubassein, saun ja aurusaun, basseinibaar, soojendusega istepingid ning erinevad dušid. Teiselt korruselt leiate ESPA kohviku, jõusaali ning maniküüri- ja pediküürisalongid. Külastajatele mõeldud luksuslikud riietusruumid asuvad kolmandal korrusel ning protseduuriruumid ja lõõgastusruumi leiate hoone neljandalt ja viiendalt korruselt. Kuuendal korrusel asub termokompleks, kust leiate saunad, vannid, lõõgastusruumid ja välisõhus asuva elujõubasseini, millest avaneb linnale eriti pimedas imeilus vaade.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785