23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: iga viies tehing jääb panga tõttu ära

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Mika Sucksdorff ütles ehitusuudised.net-le, et tema kogemuste põhjal  jääb umbes iga 5 tehing ära finantseerimisraskuste pärast.

Sageli on pigem probleemiks see, et klient ei ole varasemalt uurinud järele oma laenuvõimet ning on oma võimeid üle hinnanud. Seetõttu tasubki kodu otsimist alustada pangast, kus esimese asjana selgitatakse välja erinevad võimalused ning võimalik laenusumma, soovitas ta.

Sucksdorff  märkis lisaks, et pankade tingimused ja nõuded on laias laastus sarnased, kuid väiksemaid erinevusi võib olla. „Omafinantseeringu suuruse nõuded võivad varieeruda, mistõttu tõesti võib ette tulla, et ühest pangast antakse laenu, teisest aga mitte,“ ütles ta

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785