23. aprill 2009

Uus Maa: iga viies tehing jääb panga tõttu ära

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Mika Sucksdorff ütles ehitusuudised.net-le, et tema kogemuste põhjal  jääb umbes iga 5 tehing ära finantseerimisraskuste pärast.

Sageli on pigem probleemiks see, et klient ei ole varasemalt uurinud järele oma laenuvõimet ning on oma võimeid üle hinnanud. Seetõttu tasubki kodu otsimist alustada pangast, kus esimese asjana selgitatakse välja erinevad võimalused ning võimalik laenusumma, soovitas ta.

Sucksdorff  märkis lisaks, et pankade tingimused ja nõuded on laias laastus sarnased, kuid väiksemaid erinevusi võib olla. „Omafinantseeringu suuruse nõuded võivad varieeruda, mistõttu tõesti võib ette tulla, et ühest pangast antakse laenu, teisest aga mitte,“ ütles ta

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688