Alo Lillepea - tüngameister ja Suur Kombinaator

Laia haardega Kinnisvaraärimees Alo Lillepea meelitas kooliõde Carmen Kassilt välja üle saja miljoni krooni, laastas Eesti pensionifonde ja üritab nüüd täiesti avalikult saneerimise sildi all jätta investeerimispanga Gild ilma erakordselt suurest summast, kirjutab Äripäev.

Lillepea meenutab mulle nurka aetud rotti, kes on valmis kõigile hambad sisse lööma, kirjutab Sulev Vedler Eesti Ekspressis. Ta sai Q Vara asjus kaubale pankadega ning loodab ka võlakirjad maikuus võileivahinnaga oma kontrolli alla saada. Ainus tülikas vastane on GILD, aga nende peale soristab ta avalikult kõrge kaarega.

Q Vara aktsiad on küll GILDi nimel, kuid Lillepea kavatseb need lihtsalt tühistada! Ta usub, et saneerimismenetluses läheb trikk läbi ja kohus kinnitab selle.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed