23. aprill 2009

Alo Lillepea - tüngameister ja Suur Kombinaator

Laia haardega Kinnisvaraärimees Alo Lillepea meelitas kooliõde Carmen Kassilt välja üle saja miljoni krooni, laastas Eesti pensionifonde ja üritab nüüd täiesti avalikult saneerimise sildi all jätta investeerimispanga Gild ilma erakordselt suurest summast, kirjutab Äripäev.

Lillepea meenutab mulle nurka aetud rotti, kes on valmis kõigile hambad sisse lööma, kirjutab Sulev Vedler Eesti Ekspressis. Ta sai Q Vara asjus kaubale pankadega ning loodab ka võlakirjad maikuus võileivahinnaga oma kontrolli alla saada. Ainus tülikas vastane on GILD, aga nende peale soristab ta avalikult kõrge kaarega.

Q Vara aktsiad on küll GILDi nimel, kuid Lillepea kavatseb need lihtsalt tühistada! Ta usub, et saneerimismenetluses läheb trikk läbi ja kohus kinnitab selle.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688