23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alo Lillepea - tüngameister ja Suur Kombinaator

Laia haardega Kinnisvaraärimees Alo Lillepea meelitas kooliõde Carmen Kassilt välja üle saja miljoni krooni, laastas Eesti pensionifonde ja üritab nüüd täiesti avalikult saneerimise sildi all jätta investeerimispanga Gild ilma erakordselt suurest summast, kirjutab Äripäev.

Lillepea meenutab mulle nurka aetud rotti, kes on valmis kõigile hambad sisse lööma, kirjutab Sulev Vedler Eesti Ekspressis. Ta sai Q Vara asjus kaubale pankadega ning loodab ka võlakirjad maikuus võileivahinnaga oma kontrolli alla saada. Ainus tülikas vastane on GILD, aga nende peale soristab ta avalikult kõrge kaarega.

Q Vara aktsiad on küll GILDi nimel, kuid Lillepea kavatseb need lihtsalt tühistada! Ta usub, et saneerimismenetluses läheb trikk läbi ja kohus kinnitab selle.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785