22. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu kaotas halva kinnisvaratehinguga ligi 3 mln

Pärnu linnavalitsuse äritehingutega Vallikäärus lösutava vana sepikojaga on selle korstnasse kirjutatud 2,85 miljonit krooni linna raha, mida on näiteks veidi rohkem, kui linn sel aastal kultuuriprojektide toetusteks jagab, kirjutab Pärnu Postimees.

Nimelt on 2008. aastal Pärnu linnavalitsuse poolt 3,5 miljoni krooniga ostetud lagunenud sepikoda juba kord linnale kulunud. Alates 1997. aasta novembrist, kui maja koos 1397ruutmeetrise krundiga maavanem Toomas Kivimägi korraldusega munitsipaliseeriti.

2002. aasta märtsis tunnistas linnavalitsus hoone elamiskõlbmatuks ning kustutas linnavara registrist. Novembris aga müüdi Õhtu 1 kinnistu avalikul suulisel enampakkumisel 650 000 krooni eest OÜ Metroluxile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785