21. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saue vald liitus Tallinnaga ühtsesse vee- ja kanalisatsioonivõrku

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ja Saue vallavanem Mati Tartu allkirjastasid täna halduslepingu, millega sätestati ühisveevärgi- ja kanalisatsiooni  teenuste kasutamise tingimused, täitmisele kuuluvad õigusaktid ning teenuste hinnad.

Boroditši sõnul  on kõikide Tallinna naaberomavalitsuste haldusterritooriumil paiknevad vee- ja kanalisatsioonivõrgud ühendatud või plaanitakse ühendada Tallinna linna ühisveevärgi- ja kanalisatsioonivõrkudega. „Esimese taolise halduslepingu sõlmisime Rae vallavanema Raivo Uukiviga möödunud nädalal ja lähiajal sõlmime lepingu Harku vallaga.“

Lepingu kohaselt kehtestavad omavalitsused vee-ettevõtja tegevuspiirkonnas ühtsed teenuste hinnad ja kasutamistingimused.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785