21. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarafirma hakkab korterit ka öösel müüma

LVM Kinnisvara kooraldab kliendipäeva, mis kestab vahetpidamata 72 tundi ehk kolm ööpäeva järjest.

„Nende 3 päeva jooksul ei ole mittesobivat aega - kell 23 õhtul või kell 5 hommikul - igal ajal on võimalik müüdava korteriga tutvuda, sest nende 3 ööpäeva jooksul on meie maakler kogu aeg kohal tutvustamaks Pärnu südalinnas, Jalaka 10-26 asuvat uut korterit!“ teatas LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.

3 ööpäeva jooksul on võimalik kliendipäeva internetis veebikaamera vahendusel pidevalt jälgida

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785