21. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Killustikukattega Pikaliiva külavahetee saab asfaltkattega linnatänavaks

Killustikukattega Pikaliiva tänav Rannamõisa tee ja Keskküla tänava vahelises lõigus  rekonstrueeritakse eeloleval suvel asfaltkattega linnatänavaks.

Ehitatakse välja kergliiklustee, sõidutee, drenaaž, tänavavalgustus ja haljastus. „Pikaliiva tänava remont leevendab mingil määral ka olukorda tiheda liiklusega Rannamõisa teel,“ sõnas Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kuna üheaegselt Pikaliiva tänava rekonstrueerimisega ehitatakse Rannamõisa teele vasak ja parempöörde rajad ning bussiooteplatvormid.“

Pikaliiva tänava rekonstrueerimisprojekti tegi Sweco Projekt. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 600 m. Ehitab AS Rapla teed. Ehituse lõpptähtaeg on 10 august. Ehitustööde maksumus on 8,1 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785