21. aprill 2009

Killustikukattega Pikaliiva külavahetee saab asfaltkattega linnatänavaks

Killustikukattega Pikaliiva tänav Rannamõisa tee ja Keskküla tänava vahelises lõigus  rekonstrueeritakse eeloleval suvel asfaltkattega linnatänavaks.

Ehitatakse välja kergliiklustee, sõidutee, drenaaž, tänavavalgustus ja haljastus. „Pikaliiva tänava remont leevendab mingil määral ka olukorda tiheda liiklusega Rannamõisa teel,“ sõnas Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kuna üheaegselt Pikaliiva tänava rekonstrueerimisega ehitatakse Rannamõisa teele vasak ja parempöörde rajad ning bussiooteplatvormid.“

Pikaliiva tänava rekonstrueerimisprojekti tegi Sweco Projekt. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 600 m. Ehitab AS Rapla teed. Ehituse lõpptähtaeg on 10 august. Ehitustööde maksumus on 8,1 miljonit krooni.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688