Killustikukattega Pikaliiva külavahetee saab asfaltkattega linnatänavaks

Killustikukattega Pikaliiva tänav Rannamõisa tee ja Keskküla tänava vahelises lõigus  rekonstrueeritakse eeloleval suvel asfaltkattega linnatänavaks.

Ehitatakse välja kergliiklustee, sõidutee, drenaaž, tänavavalgustus ja haljastus. „Pikaliiva tänava remont leevendab mingil määral ka olukorda tiheda liiklusega Rannamõisa teel,“ sõnas Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kuna üheaegselt Pikaliiva tänava rekonstrueerimisega ehitatakse Rannamõisa teele vasak ja parempöörde rajad ning bussiooteplatvormid.“

Pikaliiva tänava rekonstrueerimisprojekti tegi Sweco Projekt. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 600 m. Ehitab AS Rapla teed. Ehituse lõpptähtaeg on 10 august. Ehitustööde maksumus on 8,1 miljonit krooni.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed