Jõhvi kunagine piimakombinaadi kontorihoone pandi müüki

OÜ Sundstrand pani Jõhvi äärelinnas 3 miljoni krooni eest müüki kolmekorruselise büroohoone, millel on olemas renoveerimisprojekt ja ehitusluba, kuid mida ei õnnestu praegustes majandusoludes realiseerida, kirjutab Põhjarannik.

Linda t 15b kinnistu asub Tallinna-Narva maantee ääres Linda keskuses, mille arendamisega on OÜ Sundstrand aastaid tegelnud ja mis on spetsialiseerunud ehitustarvikute, laovarustuse ja tööriistade müügile.

Samalaadse profiiliga ettevõtetele loodeti pakkuda müügipindu ka renoveeritavas kaubandus- ja büroohoones, mis kunagi oli kasutuses piimakombinaadi kontorina.

"Alustasime projekteerimist poolteist aastat tagasi, eesmärgiks oli teha esimesele korrusele müügipinnad ettevõtetele, kes tegelevad tööriistade, tööriiete jms müügiga. 2. ja 3. korrusele oleksid tulnud kontoripinnad ja sinna oleks kolinud ka söökla," rääkis Sundstrandi juhatuse liige Teet Kuusmik.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed