20. aprill 2009

Jõhvi kunagine piimakombinaadi kontorihoone pandi müüki

OÜ Sundstrand pani Jõhvi äärelinnas 3 miljoni krooni eest müüki kolmekorruselise büroohoone, millel on olemas renoveerimisprojekt ja ehitusluba, kuid mida ei õnnestu praegustes majandusoludes realiseerida, kirjutab Põhjarannik.

Linda t 15b kinnistu asub Tallinna-Narva maantee ääres Linda keskuses, mille arendamisega on OÜ Sundstrand aastaid tegelnud ja mis on spetsialiseerunud ehitustarvikute, laovarustuse ja tööriistade müügile.

Samalaadse profiiliga ettevõtetele loodeti pakkuda müügipindu ka renoveeritavas kaubandus- ja büroohoones, mis kunagi oli kasutuses piimakombinaadi kontorina.

"Alustasime projekteerimist poolteist aastat tagasi, eesmärgiks oli teha esimesele korrusele müügipinnad ettevõtetele, kes tegelevad tööriistade, tööriiete jms müügiga. 2. ja 3. korrusele oleksid tulnud kontoripinnad ja sinna oleks kolinud ka söökla," rääkis Sundstrandi juhatuse liige Teet Kuusmik.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688