20. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi kunagine piimakombinaadi kontorihoone pandi müüki

OÜ Sundstrand pani Jõhvi äärelinnas 3 miljoni krooni eest müüki kolmekorruselise büroohoone, millel on olemas renoveerimisprojekt ja ehitusluba, kuid mida ei õnnestu praegustes majandusoludes realiseerida, kirjutab Põhjarannik.

Linda t 15b kinnistu asub Tallinna-Narva maantee ääres Linda keskuses, mille arendamisega on OÜ Sundstrand aastaid tegelnud ja mis on spetsialiseerunud ehitustarvikute, laovarustuse ja tööriistade müügile.

Samalaadse profiiliga ettevõtetele loodeti pakkuda müügipindu ka renoveeritavas kaubandus- ja büroohoones, mis kunagi oli kasutuses piimakombinaadi kontorina.

"Alustasime projekteerimist poolteist aastat tagasi, eesmärgiks oli teha esimesele korrusele müügipinnad ettevõtetele, kes tegelevad tööriistade, tööriiete jms müügiga. 2. ja 3. korrusele oleksid tulnud kontoripinnad ja sinna oleks kolinud ka söökla," rääkis Sundstrandi juhatuse liige Teet Kuusmik.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785