15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmmele ehitatakse 25 miljoni krooni eest lasteaed

Täna pannakse nurgakivi Nõmmel ehitatavale Rännaku lasteaiale, mis peaks valmima sügiseks.

Lasteaia hoone projekti koostas möödunud aastal projekteerimisfirma AS Amhold ja hoone ehitusega alustas ehitusfirma OÜ Fund Ehitus tänavu veebruaris. Ehitustööd peaksid valmima 30. septembriks ja kõige varem jõutakse lasteaed avada kuu aega hiljem, seega on lasteaed valmis lapsi vastu võtma orienteeruvalt novembrikuus.

Avatavas lasteaias saab koha maksimaalselt 120 last. Hoonesse on kavandatud muusika- ja võimlemissaal, õuealale on rühmadele ette nähtud mänguväljakud ja paviljonid.

Investeeringute kogumaht on 25,5 miljonit krooni, milles sisaldub ka köögi sisustus, vajamineva mööbli ja aknakatete hind ning liitumised tehnovõrkudega.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785