15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusmaakler: seltsid hoiavad hinna kõrgel

Lõuna Kindlustusmaakler nõukogu liige Andro Roos ütles ehitusuudised.net-le, et ehkki kindlustuse hind peaks sõltuma ehitushindadest, pole seltsid oma hindu langetanud.

Roos märkis, et kindlustuse hind ei sõltu mitte kinnisvara turuväärtusest, vaid ehitushindadest. Samas pole seltsid oma hindu langetanud ning ka konkurents ei ole sundinud seltse oma hindu üle vaatama.

„Kui mõni välismaine kindlustusselts siseneb turule, siis ta pakub esialgu turuhinnast madalama hinnaga, ent peagi tõstab hinna samale tasemele kui teised,“ märkis ta.

Roos möönis, et ehkki seltside seisukohast on see arusaadav, siis tarbija jaoks pole see kõige parem.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785