14. aprill 2009
Jaga lugu:

Uus Maa: mõnes uusarenduses hinnad tõusevad

Uus Maa Kinnisvarabüroo analüüsist selgub, et üldise languse taustal on mõnedes uusarendustes märgata ka hindade kerkimist, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

 Seda just Tallinnas Nõmmel, kus inimestel on soov osta pigem suuremaid, lastega perekonnale sobivaid kortereid. Huviorbiidis on ka kerget remonti vajavad väiksemad kortermajad, kus oleks sisehoov ja võimalus kujundada korteri sisu vastavalt oma maitsele.

Nõmme on ainuke piirkond, kus uusarendustena valminud korterite hinnad näitavad tõusvat trendi. Näiteks Saeveski tänaval müüdavas projektis on korterihinnad aasta algusega võrreldes tõusnud 10 protsendi jagu.

Suhteliselt sarnane tendents on ka Pirital. „Kliendid on sealgi valmis ostma suuremaid, peresõbralikke kortereid, eriti väiksemates privaatsemates kortermajades. Hinnaklass võib küündida 30 000 – 35 000 kroonini ruutmeetri kohta,” on kirjas kokkuvõttes.

Merivälja, Pirita, Kakumäe ja Nõmme kruntide puhul ootavad ostjad pakkumisi hinnaklassis 800-1000 krooni ruutmeetri eest, nõutav krundi suurus jääb vahemikku 1000-1500 ruutmeetrit. Müügis olevad pakkumised kipuvad siiski 10-20 protsendi jagu kallimad olema.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee