13. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Espak: jaeklient ostab aktiivselt värve

Espaki Tartu poe juhataja Ülle Juhkam ütles ehitusuudised.net-le, et värve ostetakse tänavu sisuliselt sama palju kui eelmisel aastal samal ajal.

Ta märkis, et eelkõige ostavad värve just eraisikust kliendid. „Ostetavad kogused ühe kliendi kohta on väikesed - on tunda, et inimesed värskendavad oma elamist, kliente on rohkem,“ märkis ta.

Juhkam lisas veel, et muutunud on poes käimise kellaaeg. Kui varem käidi enamasti õhtuti või nädalavahetusel, siis nüüd käiakse palju just argipäeviti ning keset päeva. Seejuures on suurenenud inimeste hinnatundlikus.

„Meil on kogu aeg mõnel värvil kampaaniahind. Lisaks sellele uuritakse palju, kas saab suurema koguse puhul allahindlust,“ märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785