7. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäel müüdi korter 3 päevaga

Eesti kinnisvaraturg on endiselt vaikne. Heade hindadega müügid kestavad nädalaid, tavalise pakkumishinna puhul, mis on turuhinnast kõrgem, kestab müük kuid ja isegi aastaid. Aeg-ajalt satub tehingute hulka ka kiiremaid müüke, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Maaklerite sõnul toimuvad niisugused kiired müügid vaid siis, kui hind on ostjale koheselt sobiv või kui on midagi emotsionaalset, mis huvilisele koheselt mõjub. Niisuguseid müüke, nagu järgnev Uus Maa Kinnisvarabüroo poolt vahendatu, satub tüüptehingute hulka üsna tihti.

Korteri vahendanud maakleri Nadezda Štšjogoleva sõnul oli see korter müügil täiesti keskmise hinnaga, kuid sinna hulka kuulus ka parkimiskoht õues, mis on Lasnamäel väga oluline, kuna õhtuti on väga raske vaba autokohta leida. Korterist avaneb väga ilus vaade, asukoht on Pirita jõe naabruses ning kommunaalkulud on väga madalad, mis on jällegi väga oluline.

Tallinn, Lasnamäe, Läänemere tee 70

3-toaline korter, 72 ruutmeetrit.Hind: 1 000 000 krooniTuruväärtust tõstev tegur: Uus korter uues majas.Müügiperiood 3 päeva

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785