7. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraettevõtja: riik peaks töötuid koolitama

Kodumajagrupi juht Urmas Laur ütles Äripäeva päevaküsimusele – mida riik peaks töötute armeega tegema? - et eelkõige on tähtis koolitus ja ümberõpe.

Tema sõnutsi on ehituse ja kinnisvara valdkonnas tegutsevaid inimesi selgelt liiga palju ning riigi abiga peavad nad uue ameti leidma, et raske aeg üle elada. „Majandus on tsükliline ja tulevad jälle uued buumid ning siis on ehitajatel võimalik oma erialale tagasi pöörduda,“ märkis ta.

Laur lisas, et koolituse leidmine on võrdselt nii riigi kui ka inimese enda mure. „Tundub, et inimesed ei häbene ning võtavad ennast julgelt töötuna arvele ning otsivad uusi võimalusi,“ sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785