6. aprill 2009

Suvilaostul võib julgelt hinda tingida

Suvemajade ostmine ja ümberehitamine on taas populaarsemaks muutumas. Pea poole võrra langenud hinnad ja suur valik on vesi ostja veskile. 

A & A Kinnisvara OÜ maakler Marco Kirss nentis, et üleküllus suvilaturul on tohutu. "Muugal oli kunagi ikka väga väike valik ostjale, aga nüüd on valik külluslik. Kuulutusi vaadates tuleb muidugi arvestada, et need hinnad, mis väljas on, on lihtsalt müügihinnad. Tehinguid tehakse ikka hoopis teiste hindadega," tõdes ta.

Maakleril endal on juba aastajagu müügis ühekorruseline kahe toaga amortiseerunud suvila Muugal, mille müügihinnaks on märgitud 1,4 miljonit krooni. "Eks müüjad arvavad, et nende kinnisvara on kõige parem, ja loodavad, et küllap keegi ikka ära ostab. Aga seda ei juhtu, et keegi lihtsalt pool miljonit rohkem maksab," rääkis Kirss. Ta on kindel, et kui ilmuks tõsine huviline, siis saab hinnast paarkümmend protsenti alla kaubelda.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688