6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvilaostul võib julgelt hinda tingida

Suvemajade ostmine ja ümberehitamine on taas populaarsemaks muutumas. Pea poole võrra langenud hinnad ja suur valik on vesi ostja veskile. 

A & A Kinnisvara OÜ maakler Marco Kirss nentis, et üleküllus suvilaturul on tohutu. "Muugal oli kunagi ikka väga väike valik ostjale, aga nüüd on valik külluslik. Kuulutusi vaadates tuleb muidugi arvestada, et need hinnad, mis väljas on, on lihtsalt müügihinnad. Tehinguid tehakse ikka hoopis teiste hindadega," tõdes ta.

Maakleril endal on juba aastajagu müügis ühekorruseline kahe toaga amortiseerunud suvila Muugal, mille müügihinnaks on märgitud 1,4 miljonit krooni. "Eks müüjad arvavad, et nende kinnisvara on kõige parem, ja loodavad, et küllap keegi ikka ära ostab. Aga seda ei juhtu, et keegi lihtsalt pool miljonit rohkem maksab," rääkis Kirss. Ta on kindel, et kui ilmuks tõsine huviline, siis saab hinnast paarkümmend protsenti alla kaubelda.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785