6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtja: käive langes 40 protsenti

EBC Ehitus tegevjuht Ago Arge ütles ehitusuudised.net-le, et kasumist ei saa esimeses kvartalis juttugi olla ning käive langes 40 protsenti.

Täpseid numbreid Arge ei soostunud veel ütlema.

Peamise probleemina nägi Arge püsikulusid, mis söövad kasumi ära: palgad, liisingud ja laenud. Tema sõnul on kavas lähiajal vähemalt kolmandik töötajatest koondada.

Arge rääkis ka, et ehituse hinnad on nii palju alla löödud, et ei tasugi tööd vastu võtta, sest see tooks ainult kahjumit. Seetõttu on ka paljud väiksemad firmad lihtsalt tegevuse külmutanud või sootuks lõpetanud. „Palju tegeletakse musta äriga, ent see pole ju jätkusuutlik,“ märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785