3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prokuratuur esitas Järvevanale süüdistuse

3. aprillil esitas prokuratuur maadevahetuse kriminaalasjas AS-le Järvevana süüdistuse altkäemaksu andmises.

 Samal päeval kuulutati AS Järvevana kahtlustatavaks Ivo Parbusega seotud pistiseandmise kriminaalasjas. Tegemist on eelmise aasta detsembris AS-i Merko Ehitus juhatuse liikmele ja sellest tulenevalt AS-le Merko Ehitus esitatud kahtlustuse laiendusega. Kahtlustuse kohaselt andis ettevõtte esindaja 15 000 kroonise kinkekaardi kahe detailplaneeringu ja ühe ehitusprojekti kiirema menetlemise eest Ivo Parbusele. AS-le Järvevana esitati kahtlustus seetõttu, et ettevõtte omanduses on projektid, mille huvides on väidetavalt kahtlustuse kohane pistis antud.

Ettevõte peab esitatud süüdistust ja kahtlustust alusetuks.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785