3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: hea hinna pärast keegi masinat ei osta

Vennad Ehitus tegevjuht Andrus Mutli ütles ehitusuudised.net-le, et keegi ei hakka masinat ostma ainuüksi selle pärast, et praegu saab odavalt.

„Praegu on eriti tähtis raha hoida ning kuhugi platsi peale või lattu seisma ei hakka keegi ehitusmasinaid ostma,“ ütles Mutli kommenteerides olukorda, kus masinamüüjad teevad suuri allahindlusi ning müüakse isegi alla omahinna.

Mutli rõhutas, et ostetakse ikka ainult selliseid asju, mida kohe vaja on. Küsimusele, kas suured allahindlused on siis täiesti mõttetud,  märkis ta, et väga hea hind võib peibutada seadmeid ostma suuri firmasid, kes varem sama asja rentisid.

"Ilma allahindluset poleks nad võibolla üldse midagi müünud," lisas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785