Autor: Siim Sultson • 1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väo Paas koondas 2/3 töötajatest

Ettevõtte müük on eelmise aastaga võrreldes selleks aastaks kahanenud kuus korda, mistõttu tuli suurem osa töötajaid koondada.

OÜ Väo Paas juhataja Veljo Haube rääkis, et  kui eelmisel aastal  oli d tarbijatena töös Vaida–Aruvalla teelõik ja Tallinna Lennu­jaam, siis oktoobrist jooksis tema kinnitusel ehitusturg päris kinni.

“Ma ei tea, kas me oleme tootmises aastas 2002 või 2003 – seda näitab aprill,” osutas Haube  täbarale seisule. Kui mujal Euroopas ehitus ikka toimib, siis kohaliku riigivõimu otsustamatust pidas ta masendavaks. Eile sai 2/3 OÜ Väo Paas töötajatest kätte koondamisteated… 

Seega kolme aasta tagune killustiku­põud, mis oli ehituse hoogsale kasvule kui kont kurgus, on nüüd mälestus. Toonane olukord, kus Väo karjääris krabati juba hommikul kell kaheksa killustik otse kivi­purustaja alt, laskmata mingitelgi laovarudel tekkida, kõlab nüüd otse uskumatuna.

Loe pikemalt homsest Ehituse erilehest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785