1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaal müüakse kortereid kommunaalkuludest vabanemiseks

Linnad müüvad munitsipaalkortereid, et vabaneda kommunaalkuludest. Looduskaunis, kuid samal ajal räämas Püssis saab kahetoalise korteri omanikuks kuni 20 000 krooniga, kirjutab Ärileht.

Ostjaid tuleb isegi Peterburist.

„Perekond Peterburist ostis kaks korterit, et kolida eeloleval suvel Püssi elama," ütles linnapea Marge Männi. Püssi paneb lähiajal müüki ligi 30 korterit, mille ruutmeetrihind algab 400 kroonist.

Kiviõli müüb üürnikele kortereid 6500-kroonise keskmise lõpphinnaga. Eelmisel nädalal kinnitas volikogu 15 korteri soodusmüügi, millest linna eelarvesse laekub 98 000 krooni. „Enamik kortereid vajab põhjalikku remonti, kuid neil on aknad-uksed ees," ütles linnapea Dmitri Dmitrijev. „Oksjonile läheb ligi 30 korterit."

Sillamäele kuulub üksikuid munitsipaalkortereid. Praegu müüakse remonti vajavat kolmetoalist korterit 35 000 krooniga. Lõviosa hinnast moodustab viimase üürniku võlg. „Sillamäel püsivad korterite hinnad mõnevõrra kõrgemal, sest asume mere ääres," ütles linnapea Ain Kiviorg.

Kohtla-Järve kavatseb sügisel müüa poolsada korterit. Kohtla-Järve munitsipaalkorterite ruutmeetri alghind on 500 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785