1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner vahetas nime

1Partner Kinnisvara kaubamärgi all tegutsenud kinnisvarafirma muutis nime 1Panter Kinnisvaraks.

Uue nimega 1Panter Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahteri sõnul võeti ette selline käik, et näidata klientidele meie kiiret tegutsemist ning tahet võimalikult kiiresti saak kätte saada ehk tehinguni jõuda. Nimevahetust ei oldud kaua ette plaanitud ning tegu tehti ära üleöö.

Uut kaubamärki hakkavad tänasest kandma kõik endised 1Partner Kinnisvara kaubamärgi all tegutsenud ettevõtted.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785